Pascal De Cubber: conferentietolk / vertaler

Niet te commercieel, des te meer professioneel

Contacteer mij!

Gediplomeerd en ervaren conferentietolk-adviestolk

Als gediplomeerd conferentietolk met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 4000 gepresteerde tolkdagen (hoofdzakelijk simultaanvertaling) op zijn actief, is Pascal De Cubber goed geplaatst om u te adviseren en te begeleiden bij het organiseren van de simultaanvertaling op uw vergadering, seminar, congres of conferentie, vooral op nationaal, maar ook op internationaal niveau.
Wij stellen tolkenteams voor u samen en doen daarvoor een beroep op het brede netwerk van tolken dat wij in de loop der jaren opgebouwd hebben.

Zelf zijn wij het meest ervaren in onze nationale talen Nederlands en Frans, en verder ook Engels en Spaans. Op verzoek kunnen wij ook voor andere West-Europese talen zorgen.

Onze specialisatiedomeinen liggen hoofdzakelijk in het juridische (o.a. diverse gerechtelijke instellingen) en het financiële (banken, beurs & beleggingen, verzekeringen, fiscaliteit, …), maar ook konden wij een zeer ruime expertise opbouwen in het socio-economische en administratieve domein, syndicalisme, in de politieke wereld (Belgische parlementaire instellingen), verzekeringen, … en voorts ook in zeer diverse domeinen zoals marketing, de autowereld, beroepsopleiding, grensoverschrijdende samenwerking, distributie, energie, …

Technische installatie

Ook voor de technische installatie die nodig is voor simultaanvertaling (tolkencabine(s), micro’s, koptelefoons, geluidsversterking, …) kan u bij ons terecht. Daarvoor doen wij een beroep op een gespecialiseerde kwaliteitsinstallateur waarmee wij regelmatig samenwerken. Voor kleinere vergaderingen beschikken wij over een mobiele vertaalkoffer (met draadloze micro en 20 koptelefoons) van het merk Sennheiser (zowel type Infoport als Tourguide).


Ook al wonen wij in de regio Gent, onze concrete activiteit is vooral gesitueerd in Brussel, maar ook (ver) daarbuiten.